Αρχική » Εικόνα & Ήχος » Home Cinema & Περιφερειακά » Soundbars - Ηχεία » Magnat Tempus 33 Black,Silver,Wood Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 85W
Magnat Tempus 33 Black,Silver,Wood Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 85W
Magnat Tempus 33 Black,Silver,Wood Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 85W
Magnat Tempus 33 Black,Silver,Wood Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 85W
Magnat Tempus 33 Black,Silver,Wood Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 85W
Kωδικός 10129036
Δειτε όλα τα προϊόντα της OEM
Διαθεσιμότητα Εξαντλήθηκε
Tιμή με Φ.Π.Α.:249,90€  ή 22.39 X 12 Δόσεις

Τα ηχεία Tempus 33 της εταιρείας Magnat χαρακτηρίζονται βιβλιοθήκης γιατί τοποθετούνται σε ράφι ή ειδική βάση, η οποία πωλείται ξεχωριστά. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν συνήθως τα κύρια ηχεία ενός ηχοσυστήματος, αλλά λόγω του μικρού τους μεγέθους μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως περιφερειακά για καλύτερη προσωμοίωση του περιβάλλοντα ήχου. Η ισχύς και η αντίστασή τους είναι 85W RMS και 8Ω αντίστοιχα, που σημαίνει ότι μπορούν να συνδεθούν σε ενισχυτή με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ηχεία 2 δρόμων, δηλαδή οι συχνότητες του ήχου αναπαράγονται από δύο μεγάφωνα, ένα tweeter για τις υψηλές και ένα woofer για τ

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί η κατασκευή τους είναι ποιοτική και έχουν καθαρό ήχο σε μεγάλη ένταση.

Στα ηχεία βιβλιοθήκης της σειράς Tempus χρησιμοποιούνται ηχεία μεσαίων συχνοτήτων – μπάσου FE Dynamics διαμέτρου 170 mm και tweeter fmax 25 mm. Μια πανομοιότυπη διαμόρφωση επιτρέπει τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα καλά ισορροπημένου και ομοιογενούς ηχητικού τοπίου σε συνδυασμό με τα άλλα συστατικά του Tempus. Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του, το Tempus 33 μπορεί να φτάσει την χαμηλή συχνότητα των 33 Hz, ενώ η κατασκευή του αποτελείται από πάνελ E1-MDF εξασφαλίζοντας τους λιγότερους δυνατούς συντονισμούς. Το ανώτερο εύρος συχνοτήτων εκτείνεται στα 45.000 Hz, πράγμα που σημαίνει ότι τα εξαρτήματα Tempus είναι επίσης ιδανικά για αναπαραγωγή ηχητικών σημάτων υψηλής ανάλυσης.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟ

Από τα επιδαπέδια ηχεία έως το κεντρικό ηχείο και το subwoofer τα εξαρτήματα Tempus διαθέτουν στιβαρή και χαμηλού συντονισμού κατασκευή  αποτελούμενη από πάνελ E1-MDF. Τα συμπαγή πόδια και οι εγκάρσιες δοκοί στη βάση των επιδαπέδιων ηχείων εγγυώνται βέλτιστη σταθερότητα. Επιπλέον, παρέχονται επίσης ελαστικά πόδια απόσβεσης συντονισμού και μεταλλικές αιχμές. Οι μετατροπείς ήχου είναι εξοπλισμένοι με στρογγυλεμένες, γενναιόδωρες διαστάσεις, αεροδυναμικές θύρες Airflex για την εξάλειψη του θορύβου ροής. Η μπροστινή μάσκα, η οποία είναι καλυμμένη με ακουστικό υλικό, μπορεί φυσικά να αφαιρεθεί.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΣΙ, ΟΜΟΓΕΝΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ.

Η διαμόρφωση του πλαισίου που χρησιμοποιείται από τα εξαρτήματα των ηχείων στη σειρά Tempus, από το ηχείο βιβλιοθήκης έως το κορυφαίο μοντέλο, έχει βελτιστοποιηθεί για έναν ομοιογενή ήχο. Τα woofer 170 mm και 130 mm FE Dynamics και τα ηχεία μεσαίων συχνοτήτων εξασφαλίζουν την ταχύτερη δυνατή απόκριση. Η Klippel βελτιστοποιημένη κατασκευή  είναι εξαιρετικά ανθεκτική χάρη στην αεριζόμενη μονάδα πηνίου φωνής και ένα στιβαρό μεταλλικό καλάθι με αεραγωγούς. Το ανώτερο εύρος συχνοτήτων καλύπτεται από ένα νέο αναπτυγμένο tweeter fmax 25 mm. Με βελτιστοποιημένη διασπορά ήχου και ισχυρό μαγνήτη νεοδυμίου, εγγυάται βέλτιστη ανάλυση. Το crossover βελτιστοποιημένο για πλάτος και φάση, το οποίο διαθέτει ακουστικά φίλτρα 24dB και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, σχηματίζει μια κεντρική διεπαφή για τα σήματα εισόδου.

ΜΠΑΣΟ? ΜΠΑΣΟ!

Φυσικά, η σειρά Tempus δεν θα ήταν πλήρης χωρίς ένα ισχυρό subwoofer. Το Sub 300A κατευθύνει το ηχείο του προς το πάτωμα και είναι εξοπλισμένο με woofer 300 mm υψηλής απόδοσης και σύστημα μαγνήτη βελτιστοποιημένο με Klippel. Ένας κώνος χαρτιού με επίστρωση χρησιμοποιείται επίσης εδώ για να εξασφαλίσει γρήγορη απόκριση και υψηλή ακρίβεια. Ο ενισχυτής υψηλής απόδοσης κατηγορίας D παρέχει έως 120 watts RMS και προσδίδει κορυφαίες τιμές από το Sub 300A όταν πρόκειται για απόκριση μπάσων.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά:

WOOFER / MIDRANGE

 • Αεριζόμενη μονάδα πηνίου φωνής 
 • Επικαλυμμένο χωνάκι από χαρτί
 • Βελτιστοποιημένη κατασκευή Klippel®
 • Μασίφ μεταλλικό καλάθι με γενναιόδωρα ανοίγματα εξαερισμού
 • FE-Dynamics woofer-midrange
 • Δαχτυλίδια κάλυψης για μπάσα και ηχεία μεσαίας κατηγορίας σε μεταλλικό φινίρισμα υψηλής ποιότητας

TWEETER

 • Νέο tweeter θόλων fmax 25 mm με βελτιστοποιημένη διασπορά ήχο και ισχυρό μαγνήτη νεοδυμίου για βέλτιστη ανάλυση

CROSSOVER

 • Μεγάλος πίνακας σύνδεσης με βιδωτούς ακροδέκτες μεγάλης διάστασης και επιχρυσωμένες επαφές
 • Διασταυρωμένο πλάτος και βελτιστοποιημένη φάση με ακουστικά φίλτρα 24dB και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας 

CABINET

 • Αφαιρούμενη υφασμάτινη γρίλια
 • Θύρα Airflex με στρογγυλεμένο αντανακλαστικό άνοιγμα για ελαχιστοποίηση ενοχλητικών συντονισμών
 • Στερεά κατασκευή χαμηλού συντονισμού με πάνελ E1-MDF

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Ηχεία: 1" tweeter 6.5“ woofer-midrange
 • Ισχύς (RMS/MAX): 85 / 150 watts
 • Ευαισθησία (2.8V/1M): 91 dB
 • Αντίσταση: 4 – 8 Ohms
 • Απόκριση Συχνοτήτων: 33 – 45.000 Hz
 • Συχνότητα Crossover: 3.300 Hz
 • Συνιστώμενη Ισχύς Ενισχυτή:  <20 Watts
 • Διαστάσεις (ΠXΥXΒ): 200 x 345 x 270 mm
 • Βάρος: 5 kg
Eφάπαξ1X249.9
2 Δόσεις2X129.87
3 Δόσεις3X86.87
4 Δόσεις4X65.38
5 Δόσεις5X52.48
6 Δόσεις6X43.88
7 Δόσεις7X37.74
8 Δόσεις8X33.14
9 Δόσεις9X29.55
10 Δόσεις10X26.69
11 Δόσεις11X24.34
12 Δόσεις12X22.39
Τεχνική Υποστήριξη
Kαταχώρηση