Αρχική » Επιστροφές Εμπορευμάτων

Προϊόν που αγοράσατε από την info-world.gr μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δέκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του, στην περίπτωση που αυτό είναι προβληματικό ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή δική σας λανθασμένη επιλογή.

Προκειμένου να επιστρέψετε το προϊόν σας παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε με την iNFOWORLD στο email: info-world.gr ή στο τηλέφωνο 2103007544 / 2102136816, Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-15:00 (εκτός αργιών).

Κατά περίπτωση θα γίνεται:
Προβληματικό: θα αντικαταστήσουμε το προϊόν χωρίς καμία επιβάρυνση εκτός εάν υπάρχει Ελληνική αντιπροσωπεία η οποία έχει θεσπίσει διαφορετικούς όρους σε αυτή την περίπτωση.Τα έξοδα μεταφοράς για επιστροφή του προϊόντος στο κατάστημα καλύπτονται από την iNFOWORLD.
Διαφορετικό: θα αντικαταστήσουμε το προϊόν χωρίς καμία επιβάρυνση.Τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από την iNFOWORLD.
Λανθασμένη επιλογή: Το προϊόν Θα πρέπει να είναι όπως παραλήφθηκε, αχρησιμοποίητο, στην αρχική του κατάσταση και σφραγισμένο.Τα έξοδα μεταφοράς για επιστροφή του προϊόντος στο κατάστημα καλύπτονται από τον πελάτη. Ο όρος δεν ισχυει για τα προϊόντα που έχει γίνει ειδική παραγγελία για σας και έχει κρατηθεί προκαταβολή.