Αρχική » Σπίτι & Υγεία & REF PC » Είδη Οικιακά & Υγείας » Είδη Υγείας & Φίλτρα Νερού » Brita MAXTRA+ Pure Performance (Συσκ.1 τμχ),Γνήσιο ανταλλακτικό φίλτρο νερού για Marella, Elemaris
Brita MAXTRA+ Pure Performance (Συσκ.1 τμχ),Γνήσιο ανταλλακτικό φίλτρο νερού για Marella, Elemaris
Brita MAXTRA+ Pure Performance (Συσκ.1 τμχ),Γνήσιο ανταλλακτικό φίλτρο νερού για Marella, Elemaris
Brita MAXTRA+ Pure Performance (Συσκ.1 τμχ),Γνήσιο ανταλλακτικό φίλτρο νερού για Marella, Elemaris
Kωδικός 10124048
Part Number: 1038686
Δειτε όλα τα προϊόντα της OEM
Διαθεσιμότητα Εξαντλήθηκε
Tιμή με Φ.Π.Α.:4,69€  ή 1.23 X 4 Δόσεις
Αγαπημένο
Σύγκριση

Γνήσιο Νέο Ανταλλακτικό φίλτρο νερού ,για κανάτα Brita Marella,Elemaris  (συσκευασία 1 τεμ.).Το νέο φίλτρο της Brita Maxtra+ Plus Pure Performance, αντικαθιστά το προηγούμενο μοντέλο Maxtra+ Plus και είναι συμβατό με όλες τις κανάτες φίλτρου Brita Marella,Elemaris.Όταν η ένδειξη στο πάνω μέρος της κανάτας, δείξει ότι πρέπει να αντικατασταθεί το φίλτρο του νερού ,θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα καινούργιο ,για να το αλλάξετε ,έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα οφέλη. Πίνετε υγιεινό ,καθαρό ,φιλτραρισμένο νερό ,χωρίς άλατα ,χλώριο ,βαρέα μέταλλα και παθογόνους οργανισμούς  

Η Brita έρχεται τώρα με ένα νέο και βελτιωμένο φίλτρο Maxtra+ Plus για όσους θέλουν να πίνουν νόστιμο νερό βρύσης, χωρίς να ανησυχούν για τις ανεπιθύμητες ουσίες που περιέχονται στο νερό.

Τα πλεονεκτήματα του φίλτρου Maxtra+ Plus Pure Performance είναι η χρήση ενεργού άνθρακα από κέλυφος καρύδας. Το νέο φίλτρο περιέχει περισσότερο ενεργό άνθρακα, ο οποίος μειώνει την εναπόθεση αλάτων όπως το χλώριο και άλλες ουσίες που επηρεάζουν τη γεύση και τη μυρωδιά του νερού. 

Το νέο βελτιωμένο φίλτρο Maxtra+ Plus Pure Performance περιέχει ισχυρούς κόκκους ανταλλαγής ιόντων που μαλακώνουν το νερό, βοηθούν στην προστασία των συσκευών με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη μείωση του ασβεστίου και των  βαρέων μετάλλων, όπως π.χ. ο μόλυβδος και ο χαλκός.

Προστατεύει την ευεξία, μειώνοντας τα επίπεδα μετάλλων όπως ο μόλυβδος και ο χαλκός που ενδέχεται να περιέχονται στο νερό σας.
Χάρη στο φυσικό φίλτρο με μικροπόρους (MicroporelFilter) και το ισχυρό φίλτρο ProtectFilter οι ρύποι και άλλες ουσίες αφαρούνται ή μειώνονται κατά την επεξεργασία του νερού.
Ο έλεγχος ροής MAXTRA FlowControl εξασφαλίζει το βέλτιστο χρόνο φίλτρανσης για καλύτερα αποτελέσματα, μέσω του τέλειου συνδυασμού του ανταλλακτικού φίλτρου MAXTRA και του χωνιού του φίλτρου νερού BRITA

Επιπλέον, το εξαιρετικά λεπτό φίλτρο πιάνει μικρά σωματίδια από τους σωλήνες, έτσι ώστε να πίνετε μόνο καθαρό πόσιμο νερό.

Η διάρκεια ζωής ενός ανταλλακτικού φίλτρου Maxtra+ Plus Pure Performance εξαρτάται από την ποιότητα και την σκληρότητά του νερού της περιοχής.Το ανταλλακτικό φίλτρο, φιλτράρει έως 100 λίτρα νερό, σε περιοχές με σκληρό νερό.
Για να εξασφαλίσετε την μέγιστη απόδοση του φίλτρου,πρέπει να αλλάζετε το ανταλλακτικό φίλτρο κάθε τέσσερις (4) εβδομάδες. Για να είστε ενήμεροι για την επόμενη αλλαγή φίλτρου, η φιλτροκανάτα σας BRITA διαθέτει έναν δείκτη αντικατάστασης του ανταλλακτικού φίλτρου.

Η διάρκεια ζωής ενός αχρησιμοποίητου φίλτρου Brita® είναι απεριόριστη, εφόσον η θήκη του είναι ανέπαφη και σφραγισμένηΩστόσο, συνιστούμε να προ-εμποτίζετε παλαιότερα φίλτρα σε νερό για 15 λεπτά πριν από τη χρήση.

Για 40 χρόνια και πλέον ,η BRITA προσφέρει συνεχή καινοτομία και μέγιστη ποιότητα στη δημιουργία λύσεων φίλτρανσης νερού. Για τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας της BRITA ,πραγματοποιούνται συνεχείς εσωτερικοί και εξωτερικοί έλεγχοι ποιότητας. Ο ανεξάρτητος οργανισμός τεχνικών ελέγχων TUV SUD ελέγχει συνεχώς την ποιότητα οικιακών φίλτρων νερού καθώς και φυσιγγίων σε συνεχή βάση. Η TUV SUD πιστοποιεί την καταλληλότητα των φίλτρων νερού της BRITA και του ανταλλακτικού φίλτρου MAXTRA για την φίλτρανση πόσιμου νερού.

 Όταν η ένδειξη στο πάνω μέρος της κανάτας ,δείξει ότι πρέπει να αντικατασταθεί ,το φίλτρο του νερού ,θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα καινούργιο ,για να το αλλάξετε ,έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα οφέλη.Πίνετε υγιεινό ,καθαρό ,φιλτραρισμένο νερό ,χωρίς άλατα ,χλώριο ,βαρέα μέταλλα και παθογόνους οργανισμούς          
Το φίλτρο MAXTRA + ,αποτελεί τη ιδανικότερη οικονομική λύση για καθαρότερο, διαυγέστερο και πιο εύγευστο νερό, φιλτραρισμένο από την BRITA.
Το βελτιωμένο φίλτρο MAXTRA Plus (+)  περιέχει μικροσφαιρίδια άνθρακα φυσικής προέλευσης με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη μείωση του χλώριου βελτιώνοντας την γεύση του νερού της βρύσης.
Το βελτιωμένο φίλτρο MAXTRA Plus (+)  περιέχει κόκκους ανταλλαγής ιόντων με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη μείωση του ασβεστίου και των μετάλλων, όπως π.χ. ο μόλυβδος και ο χαλκός.
Μειώνει την εναπόθεση αλάτων και ουσιών, όπως το χλώριο, που επηρεάζουν την γεύση και την οσμή του νερού
Προστατεύει την ευεξία, μειώνοντας τα επίπεδα μετάλλων όπως ο μόλυβδος και ο χαλκός που ενδέχεται να περιέχονται στο νερό σας.
Χάρη στο φυσικό φίλτρο με μικροπόρους (MicroporelFilter) και το ισχυρό φίλτρο ProtectFilter οι ρύποι και άλλες ουσίες αφαρούνται ή μειώνονται κατά την επεξεργασία του νερού.

Eφάπαξ1X4.69
2 Δόσεις2X2.44
3 Δόσεις3X1.63
4 Δόσεις4X1.23
5 Δόσεις5X0.98
6 Δόσεις6X0.82
7 Δόσεις7X0.71
8 Δόσεις8X0.62
9 Δόσεις9X0.55
10 Δόσεις10X0.5
11 Δόσεις11X0.46
12 Δόσεις12X0.42
Τεχνική Υποστήριξη
Kαταχώρηση