Αρχική » Σπίτι & Υγεία & REF PC » Είδη Οικιακά & Υγείας » Είδη Υγείας & Φίλτρα Νερού » Brita marella XL blue 3500ml, κανάτα διάφανη-μπλέ ,με φίλτρο νερού MAXTRA
Brita marella XL blue 3500ml, κανάτα διάφανη-μπλέ ,με φίλτρο νερού MAXTRA
Προσφορά
Brita marella XL blue 3500ml, κανάτα διάφανη-μπλέ ,με φίλτρο νερού MAXTRABrita marella XL blue 3500ml, κανάτα διάφανη-μπλέ ,με φίλτρο νερού MAXTRA
Brita marella XL blue 3500ml, κανάτα διάφανη-μπλέ ,με φίλτρο νερού MAXTRA
Brita marella XL blue 3500ml, κανάτα διάφανη-μπλέ ,με φίλτρο νερού MAXTRA
Kωδικός 10121604
Part Number: 1039276
Δειτε όλα τα προϊόντα της OEM
Διαθεσιμότητα Εξαντλήθηκε
Tιμή με Φ.Π.Α.:15,60€  ή 1.4 X 12 Δόσεις
Αγαπημένο
Σύγκριση

Η Κανάτα, με ανταλλακτικό φίλτρο νερού Brita Marella XL ,είναι πολύ εύκολη στη χρήση ,με άνοιγμα από πάνω για γρήγορο γέμισμα νερού ,από τη βρύση,κρατώντας με τα χέρια σας.Η σχεδίασή της και το μεγεθός της ,είναι τέτοια που να ταιριάζει απόλυτα στην πόρτα του ψυγείου.Με Τεχνολογία + Flow Micro MAXTRA,πού παρέχει εξαιρετική γεύση του νερού για τέσσερις εβδομάδες.Όταν η ένδειξη στο πάνω μέρος της κανάτας ,δείξει ότι πρέπει να αντικατασταθεί ,το φίλτρο του νερού ,θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα καινούργιο ,για να το αλλάξετε ,έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα οφέλη.Πίνετε υγιεινό ,καθαρό ,φιλτραρισμένο νερό ,χωρίς άλατα ,χλώριο ,βαρέα μέταλλα και παθογόνους οργανισμούς

      -  Κανάτα νερού με πλαστική βάση και χερούλι . 

      -  Με δείκτη ημερομηνίας "calendar" στο καπάκι, για υπενθύμιση του χρόνου αλλαγής του φίλτρου. 

       -Χωράει στα ψυγεία με φαρδιά πόρτα.

       -Χωρητικότητα φιλτραρισμένου νερού 2 λίτρα (συνολική χωρητικότητα 3,5 λίτρα). 

        -Χρώμα:  μπλε / διαφανές

       - Πλένεται και στο πλυντήριο πιάτων.

       -Χρησιμοποιεί το Maxtra- το καινούργιο ανταλλακτικό φίλτρο BRITA με Τεχνολογία + Flow Micro

       -Φιλτράρισμα 4 σταδίων και μείωση αλάτων,Εύκολο γέμισμα με ένα χέρι, Flip Top καπάκι

       -Μοντέρνο ,χρηστικό σχέδιο

       -Διαστάσεις  Πλάτος: 256 mm Χ Υψος: 258 mm Χ Βάθος: 147 χιλιοστά

 

Για 40 χρόνια και πλέον ,η BRITA προσφέρει συνεχή καινοτομία και μέγιστη ποιότητα στη δημιουργία λύσεων φίλτρανσης νερού. Για τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας της BRITA ,πραγματοποιούνται συνεχείς εσωτερικοί και εξωτερικοί έλεγχοι ποιότητας. Ο ανεξάρτητος οργανισμός τεχνικών ελέγχων TUV SUD ελέγχει συνεχώς την ποιότητα οικιακών φίλτρων νερού καθώς και φυσιγγίων σε συνεχή βάση. Η TUV SUD πιστοποιεί την καταλληλότητα των φίλτρων νερού της BRITA και του ανταλλακτικού φίλτρου MAXTRA για την φίλτρανση πόσιμου νερού.
Το φίλτρο MAXTRA + ,αποτελεί τη ιδανικότερη οικονομική λύση για καθαρότερο, διαυγέστερο και πιο εύγευστο νερό, φιλτραρισμένο από την BRITA.
Το βελτιωμένο φίλτρο MAXTRA Plus (+)  περιέχει μικροσφαιρίδια άνθρακα φυσικής προέλευσης με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη μείωση του χλώριου βελτιώνοντας την γεύση του νερού της βρύσης.
Το βελτιωμένο φίλτρο MAXTRA Plus (+)  περιέχει κόκκους ανταλλαγής ιόντων με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη μείωση του ασβεστίου και των μετάλλων, όπως π.χ. ο μόλυβδος και ο χαλκός.
Μειώνει την εναπόθεση αλάτων και ουσιών, όπως το χλώριο, που επηρεάζουν την γεύση και την οσμή του νερού
Προστατεύει την ευεξία, μειώνοντας τα επίπεδα μετάλλων όπως ο μόλυβδος και ο χαλκός που ενδέχεται να περιέχονται στο νερό σας.
Χάρη στο φυσικό φίλτρο με μικροπόρους (MicroporelFilter) και το ισχυρό φίλτρο ProtectFilter οι ρύποι και άλλες ουσίες αφαρούνται ή μειώνονται κατά την επεξεργασία του νερού.
Ο έλεγχος ροής MAXTRA FlowControl εξασφαλίζει το βέλτιστο χρόνο φίλτρανσης για καλύτερα αποτελέσματα, μέσω του τέλειου συνδυασμού του ανταλλακτικού φίλτρου MAXTRA και του χωνιού του φίλτρου νερού BRITA

Η διάρκεια ζωής ενός ανταλλακτικού φίλτρου MAXTRA + εξαρτάται από την ποιότητα και την σκληρότητά του νερού της περιοχής.Το ανταλλακτικό φίλτρο MAXTRA + φιλτράρει έως 100 λίτρα νερό, σε περιοχές με σκληρό νερό.
Για να εξασφαλίσετε την μέγιστη απόδοση του φίλτρου,πρέπει να αλλάζετε το ανταλλακτικό φίλτρο MAXTRA + κάθε τέσσερις (4) εβδομάδες. Για να είστε ενήμεροι για την επόμενη αλλαγή φίλτρου, η φιλτροκανάτα σας BRITA διαθέτει έναν δείκτη αντικατάστασης του ανταλλακτικού φίλτρου.

Eφάπαξ1X15.6
2 Δόσεις2X8.11
3 Δόσεις3X5.42
4 Δόσεις4X4.08
5 Δόσεις5X3.28
6 Δόσεις6X2.74
7 Δόσεις7X2.36
8 Δόσεις8X2.07
9 Δόσεις9X1.84
10 Δόσεις10X1.67
11 Δόσεις11X1.52
12 Δόσεις12X1.4
Τεχνική Υποστήριξη
Kαταχώρηση