Αρχική » Δικτυακά & Τηλεφωνία » Τηλεφωνία » Ασύρματα Τηλέφωνα » Gigaset A415A White,Ασύρματο Τηλέφ.,φωτειζ.οθόνη 1,8’’,ανοιχτή συνομιλία, Ελληνικό μενού,Τηλεφωνητής
Gigaset A415A White,Ασύρματο Τηλέφ.,φωτειζ.οθόνη 1,8’’,ανοιχτή συνομιλία, Ελληνικό μενού,Τηλεφωνητής
Προσφορά
Gigaset A415A White,Ασύρματο Τηλέφ.,φωτειζ.οθόνη 1,8’’,ανοιχτή συνομιλία, Ελληνικό μενού,Τηλεφωνητής
Gigaset A415A White,Ασύρματο Τηλέφ.,φωτειζ.οθόνη 1,8’’,ανοιχτή συνομιλία, Ελληνικό μενού,Τηλεφωνητής
Kωδικός 10124361
Part Number: S30852-H2525-B102
Δειτε όλα τα προϊόντα της GIGASET
Εξαντλήθηκε
Tιμή με Φ.Π.Α.:41,90€  ή 3.75 X 12 Δόσεις
Αγαπημένο
Σύγκριση

Άνετη επικοινωνία με Στυλ Όταν η χρήση είναι καθημερινή, τότε η άνεση είναι πρωταρχικός στόχος.  Για το λόγο αυτό η  Gigaset παρουσιάζει το A415 ένα μοντέρνο και άνετο ασύρματο τηλέφωνο που θα σου λύσει τα χέρια.

 

Το Gigaset A415A σχεδιάστηκε για την άνεση σου.
Χάρη στην εξαιρετικά ευανάγνωστη οθόνη του και το συνδυασμό του λευκού φωτισμού με τα μαύρα γράμματα, θα βλέπεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ακόμα και υπό συνθήκες  χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, ένα πλήκτρο πράσινου φωτισμού χρησιμοποιείται για την ανοικτή συνομιλία, ενώ ένα πλήκτρο κόκκινου φωτισμού χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εμφάνιση των αναπάντητων κλήσεων.

 

Με αποθηκευτικό χώρο για έως 100 ονόματα και αριθμούς στον τηλεφωνικό κατάλογο, όλοι οι φίλοι και συγγενείς βρίσκονται μόνο μερικά κλικ μακριά σου.
Χρειάζεσαι ακόμα ταχύτερη κλήσης τους; Κανένα πρόβλημα, αφού το Gigaset A415  σου επιτρέπει να προγραμματίσεις τα αριθμητικά πλήκτρα (2-9) ως πλήκτρα ταχείας κλήσης αριθμών.

 

Χάρη στην αναγνώριση κλήσεων και τη λίστα αναπάντητων κλήσεων, θα γνωρίζεις πάντα ποιος σε έχει καλέσει κατά την απουσία σου.

 

Ρυθμιζόμενη ένταση και κουδουνισμός κλήσης
Τόσο μοναδικό όσο και το περιβάλλον σου, αφού τo Gigaset A415, προσφέρει ένα πλήθος προφίλ ήχων για καλύτερη προσαρμογή του ήχου στο περιβάλλον σου.

 

Για να χαλαρώσεις….
Επιλέγοντας τη νυχτερινή λειτουργία η οποία απενεργοποιεί τον ήχο κουδουνισμού για όλες τις εισερχόμενες κλήσεις ή απλά για τις κλήσεις με απόκρυψη αριθμού τίποτα δε θα σε ενοχλήσει όταν δε θέλεις να μιλήσεις σε κανέναν.

 

Μηδενική ακτινοβολία
Κάνε το σπίτι σου φιλικό στο περιβάλλον και κατανάλωσε λιγότερη ενέργεια!
Εξοικονόμηση ενέργειας σημαίνει ότι το  Gigaset A415 κάνει καλό στο περιβάλλον αλλά και στην τσέπη σου. Μπορείς επιπλέον να μειώσεις την ισχύ εκπομπής του σταθμού βάσης κατά 80%  επιλέγοντας την ρύθμιση λειτουργία ECO από το μενού της συσκευής. Ενώ με τη ρύθμιση Λειτουργία ECO+ μηδενίζεις την ακτινοβολία σήματος, όταν το ασύρματο τηλέφωνο είναι σε κατάσταση αναμονής.

 

Με λειτουργίες που θα σου λύσουν τα χέρια, θα διευκολύνει την καθημερινή σου επικοινωνία.

- Τηλεφωνικός κατάλογος για έως 100 ονόματα κι αριθμούς.
- Προγραμματιζόμενα αριθμητικά πλήκτρα (2-9) ως πλήκτρα  ταχείας κλήσης αριθμών.
- Νυχτερινή λειτουργία σίγασης κουδουνισμού.
- Σιγή ανωνύμων κλήσεων.
- Λίστα έως 25 αναπάντητων ή εισερχόμενων κλήσεων, με αναγνώριση κλήσης, ημερομηνία και ώρα κλήσης.
- Επιλογή ήχου κλήσης με 5 επίπεδα έντασης , σιγή και προοδευτικά αυξανόμενο  κουδουνισμό (crescendo).
- Ξυπνητήρι με επιλογή κουδουνισμού και λειτουργία προσωρινής απενεργοποίησης.

-Ψηφιακός αυτόματος τηλεφωνητής ,διάρκειας εγγραφής μηνυμάτων ,εως 20 λεπτών.

Σημειώστε ότι ,το αρχικό μενού,του τηλεφώνου. είναι στη Γερμανική γλώσσα ,την οποία μπορείτε στη συνέχεια να αλλάξετε και να επιλέξετε ,την Ελληνική γλώσσα ή oποιαδήποτε άλλη γλώσσα,υπάρχει στο μενού (όλες οι γλώσσες του τηλεφώνου, αναφέρονται στα χαρακτηριστικά).Επίσης ότι ,το αρχικό μενού,του αυτόματου τηλεφωνητή, είναι στη Γερμανική γλώσσα ,την οποία μπορείτε στη συνέχεια να αλλάξετε ηχογραφώντας το δικό σας εξωτερικό μήνυμα,στην Ελληνική γλώσσα ή oποιαδήποτε άλλη γλώσσα επιλέξετε.

Eφάπαξ1X41.9
2 Δόσεις2X21.78
3 Δόσεις3X14.57
4 Δόσεις4X10.96
5 Δόσεις5X8.8
6 Δόσεις6X7.36
7 Δόσεις7X6.33
8 Δόσεις8X5.56
9 Δόσεις9X4.96
10 Δόσεις10X4.47
11 Δόσεις11X4.08
12 Δόσεις12X3.75
Τεχνική Υποστήριξη
Kαταχώρηση